Palvelut

Autamme asiakkaitamme kaikissa puhalluseristykseen liittyvissä asioissa. Lisäksi meiltä onnistuu pienten remontointi- ja saneerausurakoiden toteuttaminen.

Eristys- tai lisäeristystarpeen arviointi

Voimme tulla paikan päälle tekemään arvion eristystarpeesta ja parhaiten soveltuvista ratkaisuista lisäeristämiseen. Laskemme tarvittavan villamäärän, ja teemme arvion työhön kuluvasta ajasta. Arvion yläpohjan lisäeristyksestä teemme ilman erillistä maksua!

Selluvillan myynti ja asennus

Meiltä saat niin suuret kuin pienetkin villamäärät nopealla aikataululla. Olemme kotimaisen Termex -selluvillan valtuutettu jälleenmyyjä ja asentaja. Teemme puhalluseristystä usean vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakkaan tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa, joten pysymme lupaustemme takana kustannuksissa ja aikatauluissa.

Haluatko tehdä eristystyön itse?

Vuokraamme pieniin eristystöihin soveltuvaa puhalluskonetta kotirakentajille. Kone toimii valovirralla, ja vuokrahintaan sisältyy opastus koneen käytössä. Annamme samalla vinkkejä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarvittaessa saat käyttöösi myös peräkärryn, jolla puhalluskoneen liikuttelu käy vaivattomasti. Kysy pakettitarjousta koneen vuokrasta ja tarvittavasta määrästä villaa!

Eristystä kesämökille

Pystymme tarvittaessa tekemään eristys- ja remointointiurakoita myös saarimökeillä. Kysy tarjousta!