Selluvillalla mukavuutta asumiseen

Hyvin eristetyssä kodissa on miellyttävä asua. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma parantavat asumismukavuutta. Hyvin eristetty talo on lämmin talvella ja viileä kesällä. Asu mukavasti ja säästä kallisarvoista energiaa.

Tehokas lämmöneriste

Termex-Selluvilla on tehokas ja korkealaatuinen lämmöneriste. Sen erinomaisuus perustuu lämmöneristyksen saumattomuuteen ja huokoisen puukuidun hengittävyyteen (=kykyyn tasata kosteutta) sekä pieneen ilmanläpäisevyyteen. Selluvilla on tutkittu, turvallinen tuote ja sillä on pitkät perinteet. Selluvilla on vanhin teollisesti valmistettu lämmöneriste.

Käytössä edullinen

Termex-Selluvilla on elinkaariedullinen. Eristämiseen sijoitettu raha tulee takaisin moninkertaisesti energiasäästönä rakennuksen elinkaaren aikana. Energiatehokkuus on todellista arkipäivän ekonomiaa.

Kierrätystuote on viisas valinta

Kierrätyspaperin uusiokäyttö lämmöneristeeksi moninkertaistaa kierrätyksen ekologisen tehokkuuden. Uusiutuvien raaka-aineiden käyttö eristemateriaalien valmistuksessa on ympäristötietoisessa maailmassa entistä tärkeämpää. Vaadi eristemateriaaliltasi hyvän lämmöneristävyyden lisäksi ekotehokkuutta.

Lisätietoa

Lataa Termex-selluvillan yleisesite